Presentada la Fase Final de la Copa Catalunya

Tots els represantants dels clubs participants. - Imatge cedida pel departament de premsa de la FCF.

Aquest matí a l’Ajuntament de Mollet de Vallés s’ha presentat la fase final de la Copa Catalunya Femenina i Amateur que acollirà el Municipal dels Germans Gonzalvo el divendres 26 i el diumenge 28 d’Agost.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i el president del club, Feliu Tura. A més a més, hi han assistit representats de tots els clubs participants. CE Seagull, RCD Espanyol, CE Pontenc i FC Barcelona femení entraran en competició el divendres a partir de les sis de la tarda. Els equips guanyadors jugaran la final femenina diumenge a les 12h. Abans però, es disputarà la final masculina el mateix diumenge a les 10h, que enfrontarà el Sant Cugat Esport i el CP San Cristóbal.

Per seguir tota la informació durant els dies de competició, utilitzarem el nou Twitter obert pel club fa unes setmanes: @CFMolletUE_Fem.

EL CLUB INSTAL·LARÀ UN PUNT D’INFORMACIÓ

Durant aquests dos dies de competició, el club instal·larà a l’entrada del Municipal dels Germans Gonzalvo un punt d’informació que comptarà amb la presència del coordinador del futbol femení i algunes de les ja jugadores de l’entitat per tal que els assitents puguin informar-se sobre aquest nou projecte que estrena el club aquesta temporada.