Presentats els quatres fitxatges del primer equip

D'esquerra a dreta: Antonio, Masip, els dos tècnics, Hassen i Miguelito.

Ahir es van duu a terme les presentacions de les quatres incorporacions del primer equip molletà. Els futbolistes van vestir-se de curt per primer vegada amb la samarreta blanc-i-vermella sobre la gespa del Germans Gonzalvo.

Marc Masip, davanter provinent del Vilassar de Mar, va explicar que s’ha sentit valorat des del primer moment en que arribat al club. «Vull poder estar en un lloc on estigui valorat i a gust, i el tècnic m’ha fet sentir-me així. Espero aportar gols, que és al que al final es demana d’un davanter.»

Miguel Ángel Rodríguez, ‘Miguelito’, davanter que va començar la temporada a l’Horta, arriba al Germans Gonzalvo amb ganes de posar el seu gra de sorra en aquest projecte: «Arribo al Mollet amb ganes de treballar per l’equip i sumar així els punts necessaris per aconseguir els objectius. Penso que l’entrenador està fent un gran equip», valorava.

Hassen Nbili, davanter que arriba del Manresa, torna al primer equip amb moltes ganes de demostrar el jugador que és: «Espero que aquesta nova etapa aquí surti millor que la primera. Crec que la competència a la davantera és bona, i això em motiva encara més per fer-me un lloc en l’onze.»

Per últim, Antonio Goméz-Roldán, provinent del Montanyesa i també jugador de la zona ofensiva, espera tornar a agafar confiança aquí després d’un any difícil per les lesions: «Tenia companys aquí que ja coneixia, i el tècnic m’ha donat molta confiança. Esperem fer un gran any.»

D’altra banda, en declaracions als mitjans, el president Feliu Tura feia una valoració final del conjunt de la plantilla: «Estem molts contents perquè volíem que en aquesta plantilla hi figuréssin tres factors: remediar la mancança de gol que teníem de la temporada passada, continuar confiant amb la base pujant quatre jugadors del Juvenil A i donar continuïtat a gran part del bloc. Com a objectiu, esperem estar al més amunt possible, lluitant fins al final per les posicions capdavanteres.

Molta sort i èxits a les quatres incorporacions! #vamosrojos

Consulta les imatges de la presentació al nostre Facebook.