Primer compromís al Germans Gonzalvo

«Tenim moltes ganes de poder oferir el primer equip d’aquesta temporada a l’afició del Mollet», amb aquesta frase l’entrenador del Primer Equip, Jordi Gallardo, mostra la il·lusió que el projecte d’enguany té per trepitjar per primer cop la gespa del Germans Gonzalvo en partit oficial. I aquest dia és el diumenge. L’hora? Les 12.00h. El conjunt baixvallesà es presenta a la segona jornada del Grup 2 de Segona Catalana amb 1 punt, ja que va arrencar la temporada amb empat al camp de l’Atlètic Sant Pol (1-1), i espera sumar el primer triomf del curs davant l’actual cuer del grup, un Besós del Barón de Viver  que va caure a la primera jornada per 1 a 6. Tot i aquesta derrota, Gallardo espera trobar un rival difícil, «són un equip competitiu, molt guerrer, que fa molts anys que juguen junts, i el seu tècnic basa el seu joc en una fèrria defensa i sortida al contraatac, així que intentarem fer un partit amb un alt ritme de pilota, fent circular-la d’un costat a l’altre per tal de trobar els espais necessaris per marcar. Tot i això, no ens podrem confiar, ja que segur que voldran resercir-se de l’ensopegada de la primera jornada».

No et perdis l’estrena a casa del Primer Equip! Diumenge a les 12.00h. tens una cita amb el Germans Gonzalvo! T’hi esperem!

Puntuar per primer cop

Després de caure en les dues primeres jornades de competició, el Juvenil A espera sumar els primers punts del curs al Grup 7 de Lliga Nacional a casa del 7è classificat, una UE Llagostera que suma 3 punts en guanyar a la jornada inaugural i perdre al darrer compromís per 2-0 davant el Mataró. Els d’Edu Reyes, que de mica en mica es van acoblant al sistema de joc del tècnic molletà han mostrat una evolució entre els dos primers partits, i Reyes espera que aquesta evolució, unida al treball en els entrenaments, facin que el seu equip sigui cada cop més reconeixible, «ya se sabía al principio que éramos un equipo prácticamente nuevo, pero con el trabajo diario esperamos ir evolucionando y poder mostrar nuestro nivel real en los partidos». Pel que fa al duel d’aquest cap de setmana, l’entrenador vallesà declara que «tienen jugadores muy buenos, una plantilla de jugadores semiprofesionales, con algunos entrenando con el primer equipo en 2a B ya, es una entidad muy fuerte y es un desplazamiento fuera, que siempre suelen costar bastante, pero nosotros confiamos en nosotros mismos e intentaremos sumar los 3 puntos y seguir avanzando». El duel es disputarà al Camp d’esports Municipal de Llagostera dissabte a les 12.00h.

#vamosrojos