Primer entrenament de la pretemporada 18-19

Aquest dilluns el conjunt de Jordi Gallardo ha començat una pretemporada que durarà tres setmanes, on els molletans esperen agafar el ritme necessari per assolir l’objectiu marcat, que no és altre que assolir la categoria perduda l’any passat, «encarem aquest repte amb moltes ganes i amb molta il·lusió, i com ha dit la directiva, el nostre objectiu és pujar a Primera Catalana, que és la categoria on ha de retornar el Mollet per entitat, història i massa social». En aquesta pretemporada s’ha afegit al grup David García «Negro», migcampista de 22 anys amb passat a la FP Hermes i al Gavà, i que arriba procedent de la FE Grama. Amb aquest fitxatge, el tècnic molletà dóna per pràcticament tancada la plantilla,  «la plantilla està al 99% tancada, ja que ens mourem si surt 1 jugador d’última hora que creiem que doni un salt de qualitat a l’equip».

Gallardo defineix el Mollet com un equip que barreja joventut i veterania, i espera aprofitar l’avantatge de jugar com a local al Germans Gonzalvo per poder assolir l’ascens, «competim al grup de Barcelona, que és un grup molt dur, hem de fer-nos forts a casa i aprofitar les dimensions del nostre camp, ja que els camps rivals, tret de 3-4 camps, són molt petits, i hem d’aprofitar la grandària del Germans Gonzalvo per fer el nostre joc i el nostre signe d’identitat».

Pol Flores, que encara el seu 6è curs com a porter del Primer Equip rojo, declara que l’equip és conscient del repte d’aquest any i que l’objectiu marcat els afegeix una pressió positiva, «el club s’ha reforçat amb una molt bona plantilla i intentarem fer-ho el millor possible, no és cap mentida ni cap manera d’enganyar-nos a nosaltres, que l’objectiu és pujar i és el que volem fer. Potser això ens porta una pressió però igual que per salvar una categoria aquesta pressió et fa estar en tensió, la pressió per pujar és il·lusionant i aquesta motivació ens pot ajudar a assolir l’objectiu».

#vamosrojos