Primera derrota del primer equip al Germans Gonzalvo

Primera derrota del primer equip del que va de temporada al Germans Gonzalvo. Els d’Albert Cámara no han pogut amb el Lloret (0-2) que han estat molt més efectius. Fins aleshores els molletans ho havien guanyat tot com a locals, però aquesta derrota suposa la perdua dels primers punts a casa.

No s’ha vist el primer equip dels anteriors tres partits com a locals. No hi havia la versió del Germans Gonzalvo descarregada dins el terreny de joc i el Lloret amb poca cosa ha guanyat els 3 punts. Agi al quart d’hora ha marcat un gran gol després d’una bona jugada visitant per banda dreta.

Després del gol visitant no hi havia reacció per banda molletana i Cámara ha intentat canviar les coses amb l’entrada de Gallart i You, per German i Lluís a la mitja hora de partit. Poc abans del descans Mur ha estat providencial salvant gairebé sota pals el que podia haver estat el segon gol visitant després d’una gran jugada d’Agi.

El primer equip s’ha vist reaparèixer a la segona part mitjançant un bon remat de Cristian que pica el pal i poc després en un altra acció de Parra, que també pica a la fusta el seu remat. El Lloret per la seva banda s’ha vestit millor al darrere i ha deixat passar els minuts. De fet, al minut 79 en una ràpida jugada acció Peti ha marcat el segon gol visitant i aquí el partit ha perdut encara més intensitat.

Consulta la fitxa del partit CF Mollet UE – CF Lloret. Amb aquesta derrota el primer equip ocupa l’11è lloc del grup 1 de la Primera Catalana amb 9 punts. El proper partit serà el derbi contra l’EC Granollers al camp del carrer Girona el diumenge 26 d’octubre.

Titulars:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  4  PARRA HERNANDEZ, ANTONIO
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  7  VIDAL OLIVER, CARLOS
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  9  COLLADO PADILLA, GERMAN
  11  BANGOURA, MAMADOU SALIOU
  17  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN

Substitucions:

12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA       
8 TEJERO LOPEZ, LLUIS (35′)
21 GALLART OLALDE, MARC       
9 COLLADO PADILLA, GERMAN (35′)
19 ARROYO SANCHEZ, IVAN       
4 PARRA HERNANDEZ, ANTONIO (65′)
6 BLANCO MORENO, ARNAU       
20 GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN (83′)
18 PAREDES SOLER, ALEX       
7 VIDAL OLIVER, CARLOS (83′)

MUR AMIGÓ, CARLES (37′)