Primeres incorporacions confirmades

D'esquerra a dreta: Gallardo, Gràcia, Cadmo, Ruiz Zorita, Marçal, Martí i Christian.

El passat dimecres 6 de juny el 1r Equip va presentar les primeres cares del projecte que la temporada vinent dirigirà des de la banqueta Jordi Gallardo. Els nous jugadors del club que afrontaran el repte de Segona Catalana al Municipal del Germans Gonzalvo són els defenses Christian Gómez, Quim Ruiz Zorita i Marc Gràcia, el mig campista Martí Garcia i els davanters Marçal Boira i Cadmo Buenache.

La parcel·la més reforçada en aquest primer dia ha estat la defensa, amb 2 fitxatges i una renovació. Christian Gómez, lateral dret de 21 anys, ha decidit continuar 1 temporada més al club de la nostra ciutat perquè «llevo en el club des de Juvenil y la verdad es que quiero lo mejor para el club y entiendo que el Mollet merece estar en una categoría superior a Segunda Catalana, así que con mi compromiso y dedicación espero ayudar al club a conseguir los retos planteados».

Els 2 fitxatges que arriben per reforçar la rereguarda del projecte de Jordi Gallardo són Quim Ruiz Zorita i Marc Gràcia. Ruiz Zorita, amb experiència prèvia al CF Mollet UE, juga de central, i als seus 26 anys torna al club després de 4 temporades al Caldes de Montbui, «m’he decidit a venir aquí perquè és un club exigent amb el rendiment del jugador, i això afavoreix a la motivació, i sobretot a les ganes de competir, ja que a part del futbol, a tots ens agrada competir cada cap de setmana, guanyar al rival, i tenir sensacions de competitivitat al 100% i que cada partit sigui molt important i transcendental».

Gràcia (28 anys), pot ocupar les posicions de central o lateral esquerre, i compta amb una àmplia trajectòria, havent jugat a 3a Divisió Estatal (Vilassar de Mar) i 1a Catalana principalment, on competia l’any passat sota les ordres de Gallardo al Sant Joan Atlètic de Montcada. El nou jugador rojo s’ha decantat per la proposta molletana perquè «és un projecte interessant, crec que es lluitarà per estar a dalt, i quan 1 jugador mira on ha d’anar, el primer que fa és observar que sigui un projecte ambiciós i que es lluiti pel màxim, i crec que al Mollet es compleix això».

Al mig del camp Martí Garcia (19 anys) gaudirà de la seva primera experiència en el futbol amateur després de fer el salt des del Juvenil A, on ha competit aquesta darrera temporada, «sempre és difícil el primer any d’amateur, ja que trobes gent que sol ser més gran que tu i és un any molt difícil, però estic molt content per la confiança que m’han donat el club i l’entrenador per seguir 1 any més aquí després de competir en una lliga tan exigent com és Lliga Nacional».

Als seus 18 anys, l’extrem esquerre Marçal Boira fa el mateix camí que Martí, i en la seva tercera campanya al club, realitza el salt del Juvenil A al 1r Equip, «estic molt content i orgullós que aquest club hagi comptat amb mi des del primer moment i espero que junts tirem l’equip endavant i podem confirmar el màxim d’objectius possibles».

Per apuntalar la davantera, des del Ripollet arriba Cadmo Buenache (31 anys), que compta amb una llarga trajectòria en equips com el Sant Cugat, el Terrassa, el Martinenc o el Cerdanyola. Buenache, afronta aquest nou repte amb il·lusió, «la verdad es que cuando me llamó Gallardo no me lo pensé 2 veces porque allí donde va deja los equipos arriba, y me hacía ilusión venir aquí porque es un gran club, centenario y vengo con muchas ganas de aportar mi granito de arena para competir en una liga tan complicada como es la Segunda Catalana, dónde se visita campos muy difíciles y hay gente con mucha experiencia».

Un cop conegudes les primeres cares de la temporada vinent, Jordi Gallardo reconeix veure la confecció de la plantilla amb bons ulls, «estic molt content que a les dates en què estem, que encara és bastant aviat, puguem presentar ja 6 incorporacions, i això mostra que la feina està avançant a bon peu». Pel que fa a les prioritats actuals, Gallardo destaca que, «estem buscant de tot, la llista encara és molt gran però esperem trobar els jugadors que millor encaixin amb la nostra idea de joc, i confiem fer un bloc que combini joventut, sobretot amb jugadors de la casa, i experiència, amb jugadors que puguin ajudar als joves en el que necessitin».

Molta sort i èxits a les sis incorporacions!

Consulta les imatges de la presentació al nostre Facebook.

#vamosrojos