Primers entrenaments del juvenil A

El juvenil A ha començat la pretemporada aquest dilluns al camp Municipal del Germans Gonzalvo. Les sessions físiques s’aniran incrementant a mida que passin els dies d’entrenament. Tot i això el toc de pilota és constant. De fet, aquest dissabte el juvenil A s’estrena en el primer partit de pretemporada al camp del Sants, equip amateur de la Primera Catalana.

L’objectiu del juvenil A és mantenir la categoria i lluitar per acabar el més amunt possible en la cinquena temporada de la Lliga Nacional. De fet, l’inici de la competició serà complicada pels juvenils molletans. Inicien el curs el 30 d’agost al Germans Gonzalvo contra el Reus; a la segona jornada visiten el Barça B; la tercera jornada és rep el Sant Andreu; a la quarta jornada es visita la Damm B; i a la cinquena jornada és rep l’Espanyol B. “Tenim un inici de lliga molt complicat. Però aquestes coses mai se sap si són positives o no. Nosaltres ens hem de preparar al màxim per que tenim cinc jornades inicials molt complicades”, destaca el segon entrenador del juvenil A, Miguel Ángel Verastegui, que s’estrena a la banqueta mollatana al costat del primer entrenador, Pablo Salvador.

El juvenil A té previst disputar els següents partits durant la pretemporada:

02-08-2014 primer equip UE Sants (Primera Catalana) – juvenil A – 19 h
06-08-2014 juvenil B Damm (Lliga Nacional) – juvenil A 18 h
10-08-2014 primer equip JE Santa Eugènia (Tercera Catalana) – juvenil A
15-16-17-08-2014 Stage França Torneig Arles-Avignon
24-08-2014 juvenil A – juvenil B Badalona (Preferent)

De moment, el juvenil A consta de 19 jugadors però abans de començar la Lliga Nacional la secretaria tècnica i el cos tècnic treballen per incorporar més reforços.