Promocions i Els Peixots

Promocions, regals i sorpreses acompanyaran el partit del Juvenil A contra el Barça, aquest diumenge a partir de les 17.00 hores al camp del Germans Gonzlavo. Tots els aficionats que vagin podran beneficiar-se dels premis que el Club de Futbol Mollet Unió Esportiva sortejarà a la mitja part. Per això hauran tres diferents sortejos: 6 entrades a les Renault World Series del Circuit de Catalunya (20 i 21 d’octubre); 1 pernil gentilesa Jamones Rearcos de Mollet; i 2 ampolles de cava gentilesa de la Penya Barcelonista Mollet.

Tots tres sortejos es participarà amb la rifa de l’entrada al camp municipal del Germans Gonzalvo (3 euros socis per 2 tires; i 5 euros públic general per 1 tira) i es sortejarà com és habitual a la mitja part de l’enfrontament. «Volem omplir el camp com ha passat d’altres temporades en partits de gran nivell de la Lliga Nacional i fem un esforç per intentar viure un gran dia de la festa del futbol base amb el nostre Juvenil A», explica el president del CF Mollet UE, Feliu Tura.

De fet per aquest enfrontament tornarà a posar-se en marxa la penya Els Peixots del CF Mollet UE, que dirigeix David Pérez. «És el gran partit del Juvenil ‘A’ i Els Peixots no s’ho podien perdre. Hi serè amb el bombo i amb tots els nostres seguidors per animar un dia que ha de ser sobretot de festa», reivindica Pérez, que des d’aquesta temporada també és l’entrenador de l’Aleví ‘H’. «Volem animar l’ambient sa que hi ha al Germans Gonzalvo i ho farem amb tot el nostre suport i bon ambient», remarca El Peixot.

El partit s’encetarà a partir de les 17.00 hores al camp del Germans Gonzalvo però també es podrà veure per Vallès Visió, la televisió de referència del Vallès Oriental, a partir de les 19.30 hores amb els comentaris del periodista JL. Rodríguez Beltrán i el coordinador del CF Mollet UE, Mario Garcia.