Puntuar per tenir tranquil·litat

Arriba l’última jornada de la Lliga Nacional. El Juvenil A, que només suma una derrota en els últims deu partits, afronta el darrer partit de la temporada al camp de la Damm (Dissabte 16:30h). Els de Kiku Parcerisas buscaran sumar per afrontar la jornada unificada amb major tranquil·litat i no dependre d’altres resultats.

El Juvenil A ja té tres equips per darrere que el no poden atrapar (Mercantil, Júpiter i Figueres). Els rivals per a aquesta última jornada són Mataró (juga al camp del Nàstic de Tarragona), Manresa (rep al Júpiter) i Josep Maria Gené (visita el Cornellà). Per tant, aquests són els números per la salvació:

EL JUVENIL A CONTINUARÀ A LLIGA NACIONAL SI:

  • Guanya el partit.
  • Empata el partit. Té millor diferència de gols que Mataró i Josep Maria Gené (per tant, quedaria per sobre a la classifació) i empatat amb Manresa. Això, en el cas que els tres equips guanyéssin i aparegués un quàdruple empat a la classificació.
  • Perd, però algun dels altres tres equips implicats també ho fa.

EL JUVENIL A BAIXARIA A PREFERENT SI:

  • Perd i els seus tres rivals guanyen els partits.

El rival per aconseguir l’objectiu serà la Damm. L’equip, dirigit per Francesc Bosch, afrontarà al partit com a novè classificat. Els barcelonins fa sis partits que no aconsegueixen la victòria. La nostra necessitat per aconseguir la desitjada permanència s’ha de sobreposar a qualsevol rival.

N’estarem molt pendents! #vamosrojos