Qatar Foundation farà el Nou Germans Gonzalvo amb capacitat per a 12.000 persones

El CF Mollet UE ja resta els dies que falten per començar les obres del Nou Germans Gonzalvo. Qatar Foundation s’ha compromès a finançar el nou projecte molletà a canvi de l’extracció del gas del Complex del Germans Gonzalvo. L’acord es va signar el cap de setmana entre la directiva del CF Mollet UE, l’Ajuntament de Mollet i Qatar Foundation.

El Nou Germans Gonzalvo tindrà una capacitat per a 12.000 persones i serà un referent a nivell estatal. El nou estadi molletà gaudirà d’un camp d’entrenament de futbol-11 i tres de futbol-7. A més, hi hauran nous serveis com un gimnàs amb jacuzzi, una piscina climatitzada, deu vestidors, quatre pistes de pàdel i un pàrquing soterrani. El projecte reubicarà l’actual orientació del camp principal per millorar el terreny de joc i per permetre l’extracció del gas.

placaL’acord ha estat possible en part a la bona relació del CF Mollet UE amb Qatar, ja que des de fa dos anys organitza partits internacionals al Germans Gonzalvo. El no acord de Qatar Foundation amb el FC Barcelona de patrocini, de fa uns mesos, ha accelerat el projecte a Mollet que havia de veure la llum el 2018. L’objectiu del projecte és crear de Mollet un referent al futbol internacional amb unes instal·lacions de màxim nivell que pugui organitzar partits internacionals, ja que Qatar organitzarà el Mundial de futbol el 2022.

Les obres, segons informa l’Ajuntament de Mollet, començaran a partir del febrer. La primera part del projecte veurà la llum a l’estiu i els equips del club ja podrien disposar del terreny de joc i la graderia principal al setembre. Fins aleshores, el club ha arribat a un acord per entrenar als camps del CF Sant Fost i CF Martorelles.

La Junta Directiva ha convocat per aquest dijous una assemblea per acabar d’explicar el projecte als socis, entrenadors, jugadors i pares o mares. La reunió tindrà lloc el dimecres a les 17h al mateix Germans Gonzalvo.

Qatar Foundation

La Fundació de Qatar per a l’educació, la ciència i el desenvolupament comunitari és una organització sense ànim de lucre privada que opera a Qatar. Va ser fundada l’any 1995 per un decret del rei del país, el xeic Hamad bin Khalifa Al Thani. Treballa per millorar l’educació, la recerca científica i el desenvolupament comunitari a Qatar. Des de l’any 2010 paatrocina al FC Barcelona.

Fem una inocentada socis, amics, coneguts i família CF Mollet UE. No us emprenyeu. Esperem poder presentar un projecte així en una entitat centenària com la nostra. 😉 #vamosrojos