Quan el futbol perd la raó, prou violència!

Quan el futbol perd la raó queda en un segon pla. Això va succeir aquest diumenge en el comiat del primer equip del Germans Gonzalvo d’aquesta temporada. Empat contra la Jonquera (1-1). Prou violència!

El partit va ser dur,’però res no habitual en aquesta temporada tan competitiva. La Jonquera es va avançar amb un gol de Pol Compte al minut 26 i pocs minuts després Amos va ser expulsat amb vermella directe. En el darrer minut de l’afegit, Jandro va fer l’empat definitiu. A tot aixo, cal dir, que la Jonquera s’hi jugava l’ascens directe i amb el gol molletà, es quedaba sense opcions al primer lloc, però encara les manté per al segon.

A partir d’aquí es va acabar el futbol i la raó. Uns seguidors de la Jonquera van saltar-se les tanques de seguretat del terreny de joc i van anar directes a demanar-li «explicacions» a l’àrbitre… La banqueta local va fer l’impossible per no viure una situació lamentable, però uns aldarulls van fer veure una situació, com diem, lamentable. No es pot consentir i no hi ha excuses.

La pitjor part va ser per a una professional que estava treballant. La periodista de Vallès Visió, Alba Castilla, va rebre una agressió per part d’un seguidor de La Jonquera. «Afortunadament» va quedar en una contusió al canell dret i als llavis. I tot perquè algú va poder separar a l’agressió. L’agressor no volia que ella fes la seva feina: gravar la lamentable situació, que gent com ell havia provocat. Castilla, que va ser una gran professional, va poder acabar la seva feina i fer les entrevistes corresponents com a bona professional. Poc després van venir els Mossos d’Esquadra i va acabar aquí.

El club lamenta aquests fets i condemna aquestes situacions violentes. Quan el futbol perd la raó, prou violència!