Quart empat consecutiu del primer equip

montcada_1requipQuart empat consecutiu del primer equip al grup 1 de la Primera Catalana. Al camp del Montcada el resultat no es va moure en els 90 minuts de partit. Els molletans van poder emportar-se els 3 punts, però els locals també van gaudir d’ocasions. Un empat que deixa al conjunt d’Albert Cámara al 13è lloc amb 17 punts i un partit menys, que s’ha de disputar aquest dimecres contra la Unificació Llefià al camp de la Zona Sud de Mollet (21 hores).

El Montcada va començar amb un ritme més alt de joc. Sobretot en els  primers 20 minuts de compromís. Tot i això, amb bones interveniocns de Pol Flores sota els pals va ajudar a donar serenitat als molletans. De fet, el Mollet va poder avançar-se a l’equador del primer temps amb tres bones ocasions: remat de cap de Rubén, xut de Juanjo; i jugada de Néstor que troba un passadís per gairebé marcar. Això sí, el MOntcada va avisar dle seu perill amb un xut al pal d’Alejandro.

A la represa, va entrar la fura de Bbay ja recuperat després de 2 mesos lesionat. El joc va continuar sent domini en part del primer equip. De flata ho van intentar Juanjo i Baby, però no van poder superar al porteria. També, Àlex Ruiz en un bon remat de cap en còrner. Per la seva part, els locals un remat de Juan de poc supera a Pol. Resultat final, empat sense gols.

El proper partit del primer equip serà aquest dimecres al camp de la Zona Sud de Mollet contra la Unificació Llefià (21.00 hores) en el compromís ajornat de lliga. Us hi esperem afició!