Quarta victòria consecutiva!

Partit contra la Jonquera durant la primera volta

El primer equip va guanyar la Jonquera amb gols d’Ángel i Brian en un partit que va acabar amb un jugador menys per l’expulsió d’Arroyo. Els molletans, que van ser superiors, van imposar la llei del Germans Gonzalvo i van sumar la quarta victòria consecutiva després de guanyar 2 a 1.

Feia fred al Germans Gonzalvo a partir de les 21.00 hores, però un centenar de persones no es van voler perdre el partit ajornat de lliga contra la Jonquera. L’equip va respondre amb un partit seriós i superant els cinc graus de temperatura. I és que a la primera mitja hora de joc hi van haver fins a tres xuts amb perill del primer equip mitjançant Carlos Vidal, Lluís i Peke. Tot i això l’ocasió més clara va ser pels visitants amb un remat de Teixidor.

A la represa va millorar el joc i intensitat del primer equip i va superar a la Jonquera. Millor defensivament i més actius en atac. Després d’una bona jugada col·lectiva la pilota arriba a Ángel i marca des de la frontal de l’àrea al minut 49. A partir d’aquí la Jonquera va apostar més en atac, però va servir per cercar forats pels molletans. De fet, el Mollet va perdonar el segon gol en una doble ocasió clara entre Bangoura i Brian.

Al tram final, es va perdre el control del joc i la Jonquera va forçar un partit de bojos. Els molletans, més endarrerits, van veure com la Jonquera feia l’empat mitjançant Toni després d’una falta sobre Pol. Era el minut 80 i es posava l’1 a 1. En els darrers sospirs el primer equip va tornar a agafar el protagonisme i en una jugada de gol, fan falta dins de`l’àrea sobre Arroyo quan ho tenia tot per marcar. Però l’àrbitre va interpretar que s’havia tirat el jugador molletà i el va expulsar.

Amb un jugador menys va afrontar els últims minuts, i la Jonquera va creure en la victòria. Però en una pilotada que cau a Brian, que condueix perfecte fins a l’àrea rival, supera el porter visitant per posar el 2 a 1 definitiu i fer embogir el Germans Gonzalvo. Encara hi hauria una nova jugada de bojos que Jaume Serra va protagonitzar per salvar els 3 punts refusant amb la cara una pilota a gol. #vamosrojos quarta victòria consecutiva!

Amb la victoria, l’equip d’Albert signa la segona millor dinàmica del primer equip a Primera Catalana guanyant quatre partits de forma consecutiva. Amb els 3 punts, puja fins el 9è lloc amb 21 punts, en un empat amb quatre equips fins el 6è lloc amb Girona B, l’Escala i Sants. Precisament, el següent rival dels molletans és el Sants que es jugarà el partit aquest diumenge al Germans Gonzalvo a partir de les 12.00 hores.

Titulars:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  4  PARRA HERNANDEZ, ANTONIO
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  7  VIDAL OLIVER, CARLOS
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  10  FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL
  11  BANGOURA, MAMADOU SALIOU
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN
  21  VALERO PEREZ, DANIEL
  24  SERRA RODRÍGUEZ, JAUME

SUBSTITUCIONS

12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA       
21 VALERO PEREZ, DANIEL (63′)
17 QUIJADA CABALLERO, BRIAN       
10 FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL (63′)
19 ARROYO SANCHEZ, IVAN       
7 VIDAL OLIVER, CARLOS (68′)
22 SOLIVELLAS GARCIA, ERIC       
2 MUR AMIGÓ, CARLES (71′)
16 COLLADO PADILLA, GERMAN       
11 BANGOURA, MAMADOU SALIOU (83′)

 

TARGETES
 

FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL (32′)
ARROYO SANCHEZ, IVAN (76′)
TEJERO LOPEZ, LLUIS (77′)
ARROYO SANCHEZ, IVAN (78′)
PARRA HERNANDEZ, ANTONIO (86′)
SOLIVELLAS GARCIA, ERIC (89′)