Qüestió de confiança

El partit corresponent a la cinquena jornada de Primera Catalana enfronta al Primer Equip i a la Fundació Esportiva Grama, dos equips que es troben molt separats a la classificació: La Grama és el segon classificat amb 8 punts (balanç de dues victòries i dos empats) i el Mollet és 16è amb 2 punts (balanç de dos empats i dues derrotes). El jugador molletà Eloi Blanes afirma que «és cert que els resultats no ens acompanyen, però jo a l’equip el veig bé, i jo sé que si continuem treballant tots junts com ho fem als entrenaments els resultats arribaran, estic segur.»  

En els dos partits que hem jugat a casa ha estat on el Mollet ha aconseguit rascar un punt. Però un dels aspectes que preocupa és que ens han encaixat 8 gols, i som un dels equips més golejats fins ara. La Grama, per contra, només ha rebut 3 gols i ha marcat 6. Una Grama que arriba al Germans Gonzalvo després de sumar dos empats consecutius.

El Mollet ocupa la 16ena posició i només té per sota a Júpiter (també amb 2 punts) i a El Castellar, que encara no ha puntuat. Per capgirar aquesta posició i començar a escalar posicions aquest cap de setmana només s’hi val guanyar.  Per Rizaldos, «ara ja no hi ha excuses; ni que sigui la Grama, ni que sigui el primer o segon classificat. Nosaltres necessitem guanyar, hem de lluitar i anar pel partit».

Us esperem diumenge a les 12h al Germans Gonzalvo per animar a l’equip!

Batre un rival directe

El Juvenil A, entrenat per Bernat Mosquera té aquest dissabte a les 17h un duel amb un rival directe: El Reus Deportiu, que suma els mateixos punts que el Mollet, 7.  Una diferència important, i a tenir en compte, és que el Reus arriba al partit després de perdre en les dues últimes jornades, mentre que el Juvenil A del Mollet va sumar una victòria la setmana passada contra el Josep Maria Gené. El partit es jugarà al Municipal Riudoms dissabte a les 17h.