Relleu a la banqueta del Primer Equip

Els mals resultats esportius han dut al CF Mollet UE a canviar de rumb i s’ha decidit prescindir dels serveis de José Antonio Montes com a tècnic del 1r Equip. En el seu lloc, s’ha contractat el tàndem Albert Manga i Manu Viale. Manga té experiència a la categoria com a entrenador ajudant a la UE Tona la temporada passada, i com a jugador ha jugat a equips com el FC Barcelona B, el Girona, el Sabadell i el Badalona. Pel que fa a Viale, té experiència com a jugador en equips com el Mallorca B, el Ciudad de Murcia, L’Hospitalet i el Vilassar de Mar, equip on havia iniciat aquesta temporada abans de decidir penjar les botes.

Viale declara que ambdós entrenadors afronten aquest repte «muy ilusionados, tanto Manga como yo somos jugadores que nos hemos retirado hace poco, y cogemos una nueva experiencia con muchas ganas de transmitir a los jugadores confianza, que tenemos que salir hacia adelante, trabajo y mucha humildad». Pel que fa a l’equip que els aficionats podran veure en aquesta nova etapa, Viale declara que «nosotros queremos que se vea un equipo donde los jugadores se sientan confiados en lo que hacen, que quieran y sean protagonistas, que sepan jugar en equipo, sólidos, en definitiva, un equipo que trabaje bien».

El primer repte del tàndem Manga – Viale serà aquest diumenge a les 16.30h a La Jonquera, i després l’equip gaudirà d’un cap de setmana sense partits on els entrenadors esperen anar coneixent als jugadors per afrontar amb bona cara aquesta segona volta, «quedan quince partidos de liga, esto es una maratón, ni por ganar el domingo te vas a salvar, ni por caer está todo perdido, tenemos que hacer bien las cosas y sobretodo tenemos que jugar todos a lo mismo para poder sobreponernos a está situación».

Benvinguts i èxits, Albert i Manu!

#vamosrojos