Repetim?

Un gol al temps d’afegit del capità Toni Parra va donar una victòria agònica al partit d’anada. Per què no tornar a repetir aquest diumenge a casa? El Primer Equip rep a les 12h a l’Andorra per tal de retrobar-se amb la victòria al Municipal dels Germans Gonzalvo.

La contudent victòria a Ripollet (0-3) ha fet recuperar la confiança perduda durant el mes i mig passat que l’equip no va poder aconseguir cap punt. Per tant, ara el conjunt de David Ortiz buscarà assolir el màxim de punts possibles per tal de quedar en la millor posició possible. «Penso que ens ha anat bé l’aturada de Setmana Santa per descansar mentalment i tornar a agafar bones sensancions del passat. És un partit que no necessita motivació. Ells poden estar més nerviosos que nosaltres», destaca un dels golejadors, David Llobet.

L’Andorra, dirigit per Emili Vicente, arriba al Germans Gonzalvo segon classificat amb 54 punts. Tot i estar en posició de promoció d’ascens, els del Principat encadenen dues derrotes consecutives (vs. Llagostera B i Martinenc). «És un dels millors equips que he vist durant la temporada. Ens tindran moltes ganes pel que va passar a l’anada amb la victòria al descompte, però nosaltres hem de deixar el nom del nostre club centenari el més amunt possible», admet el tècnic.

David Ortiz només tindrà la baixa ja coneguda d’Aleix Domínguez per lesió.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

QUI DIU POR?

Nova final per la permanència pel Juvenil A aquest dissabte a les 18h al Germans Gonzalvo davant del Badalona, equip de la zona alta de la classificació. L’equip de Kiku Parcerisas va sortir momentàniament del descens amb l’empat al camp de l’Europa. Punt que voldrà fer bo davant dels badalonins, que arriben quarts a la cita i amb bona forma després de quatre triomfs seguits. La situació del rival, però, no ha de prevaldre en aquests casos perquè la victòria tornar a ser imperativa pels nostres per mantenir-se el màxim possible del descens.

Per tant, novament fem una crida a l’afició de Mollet que vingui a recolzar l’equip perquè la ciutat pugui continuar gaudint d’una categoria tant important com la Lliga Nacional Juvenil. Sou imprescindibles! #vamosrojos