L’Aleví G afronta una temporada il·lusionant

L’Aleví G comença una temporada il·lusionant al grup 51 de la Tercera Divisió. Després de dues jornades, l’equip de David Pérez és 6è classificat amb una victòria i una derrota. “He tingut la sort d’agafar un grup excel·lent. Estic molt content amb els meus jugadors. Tinc bones sensacions per aquesta temporada. Crec que si som regulars tenim opcions d’acabar entre els sis primers”, assegura el tècnic.

L’equip molletà compta amb 12 jugadors per aquest curs, quatre d’ells de segon any. “El nivell de la plantilla és força alt. Són molt joves però tenen un gran futur per endavant. Ara el més important és que diverteixin jugant i aprenguin nous conceptes tàctics i tècnics. No obstant, som competitius i sempre sortim a guanyar”, explica el tècnic, que afronta la seva segona etapa al club després d’entrenar del 2011 al 2014.

El grup 51 està format per catorze equips i l’actual líder és el Llinars. “Juguem en una Lliga igualada. Tots els rivals ens coneixem bé i sovint els partits es decideixen per petits detalls”, afirma l’entrenador molletà, que considera fonamental realitzar una bona preparació per afrontar la competició amb garanties: “Hem fet una pretemporada fantàstica. Penso que estem en un bon moment de forma”.

El proper partit de l’Aleví G serà aquest diumenge a les 11h al Germans Gonzalvo contra el Llerona B, 11è classificat amb dues derrotes. “No han començat bé però no podem refiar-nos. Hem preparat bé el partit durant la setmana i intentarem sumar els tres punts”, comenta Pérez.