Reserva el teu seient online del partit del primer equip – Tecnofutbol a 6 euros!

Vols veure el debut del primer equip a la Primera Catalana de la temporada del Centenari? Doncs fes la teva reserva del seient online en la nostra pàgina web! Aquesta temporada 2014/2015 el CF Mollet UE posa en funcionament un nou servei de reserva de localitats en el camp Municipal del Germans Gonzalvo en els partits del primer equip. Si en taquilla el preu serà de 8 euros, si fas la reserva és de 6 euros. I la primera oportuinitat serà aquest diumenge a partir de les 18.00 hores en el compromís de la primera jornada de la lliga contra el CE Tecnofutbol. Durant la temporada s’anirà incloent la resta de partits que es jugaran al Germans Gonzalvo.

Saps com funciona? Fes click en el següent enllaç i omple les dades personals; tot seguit,seleciona el partit que vols anar a veure i reserva així de fàcil la teva localitat. Un cop hagis donat al botó «enviar» rebràs un bono que hauràs d’imprimir i mostrar a taquilla el dia de partit. Així de fàcil i senzill!

Ja saps, fes reserva del sienet online i paga 6 euros per l’entrada per seguir la temporada històrica del Centenari del primer equip!