Reunió amb el president de la FCF

Jordi Candela, president del CF Mollet UE, fa entrega del Llibre Centenari del club al president de la FCF, Joan Soteras

El dimarts dia 20 de novembre el president del CF Mollet UE i part de la junta directiva va visitar les oficines de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per a reunir-se amb el president de la FCF, Joan Soteras Vigo, i el delegat del Vallès Oriental, Juan Núñez Torres, per tractar diferents temes d’actualitat i de cara la temporada vinent en una reunió que va tenir una durada d’1 hora.

Entre els temes tractats, es va felicitar al nostre club per estar valorat com el 20è millor club en futbol base dels 1300 que hi ha a Catalunya, confirmant així la tasca realitzada pel CF Mollet UE en les categories inferiors. Respecte a l’any anterior, el club ha pujat 6 posicions i un curs més, es manté com el conjunt millor valorat del Vallès Oriental.

Es va fer incís en les iniciatives portades a terme per la FCF, i entre elles es va elogiar que el CF Mollet UE sigui un dels clubs que més importància ha donat a la campanya «Orgullosa», que fomenta el futbol femení, i l’exemple més clar és la creació d’un nou equip femení de cara a aquest curs 2018-2019 per part del conjunt molletà, passant dels 4 que es tenien l’any passat als 5 equips femenins que es gaudeixen aquesta temporada sobre la gespa del Germans Gonzalvo. El paper del CF Mollet UE en aquesta campanya permet al club rebre una subvenció econòmica.

De cara a l’any vinent, la FCF presentarà una campanya similar a «Orgullosa», destinada al futbol amateur (Segona Catalana – Tercera Catalana – Quarta Catalana) per tal de potenciar la pràctica d’esport arreu de Catalunya.

Durant la reunió també s’ha comentat la campanya «Prou violència al futbol», mitjançant la qual es vol tenir tolerància zero amb els insults, i es pretén erradicar les conductes incíviques als camps de futbol. En cas que els federats (jugadors, cos tècnic…) siguin sancionats per aquest motiu, les sancions varien, on les protestes, insults i termes de menyspreu ocasionen de 2 a 4 partits de sanció i l’insult greu i reiterat pot ser una sanció de 5 a 12 partits.

En finalitzar la reunió, Jordi Candela ha fet entrega del llibre del centenari del CF Mollet UE i d’un bolígraf personalitzat del club al president de la FCF.

#vamosrojos