Robatori al primer equip contra l’Horta!

Partit de la primera volta contra l'Horta / arxiu CF Mollet UE

Indignació al camp de l’Horta amb l’empat (1-1) després d’un clar penal no assenyalat sobre Brian a l’últim sospir. El davanter es plantava tot sol davant del porter i entre dos defenses van fer falta a Quijada. L’àrbitre però no va assenyalar res davant la indignació de l’expedició molletana que veia com marxava del compromís amb la recompensa de tan sols 1 punt. Amb l’empat els molletans ocupen el 9è lloc amb 32 punts.

L’àtrbitre, Pavel Fernàndez, va ser protagonista del partit amb un criteri massa casolà. El compromís estava força igualat fins que al minut 44 va decidir assenyalar penal per unes mans involuntàries d’Àlex ja que les tenia pegades al cos. L’àrbitre no va escoltar qualsevol indicació i va xiular pel dret una pena màxima que Alberto va aprofitar per posar l’1 a 0.

La tensió i indignació dels molletans es va transformar en un clar domini a la represa. El primer equip va ser el dominador del joc, mentre que l’Horta defensava el mínim resultat. I al minut 56 Lluís rubricava una bona acció d’equip després d’una falta lateral que posava l’1 a 1 que feia justícia. Però novament l’àrbitre va ser protagonista després de xiular un fora de joc quan no ho era i amb l’expulsió de Pau a la banqueta per protestar. Tot i això, el primer equip va seguir amb el bon joc per intentar marcar el segon gol.

L’1 a 2 va estar a les botes de Brian quan en una doble acció va xutar una pilota al pal i el rebot va marxar fora. Els d’Albert Cámara veien la possible victòria però aquesta va ser negada per l’àrbitre quan al minut 89 va decidir no xiular un penal clar sobre Brian: marxava de dos defenses i es plantava davant del porter, quan entre els dos rivals van fer una falta clara en una acció manifesta de gol. Emprenyament molletà i indignació pel robatori que no fa justícia amb l’empat final.  Consulta la fitxa del partit UAT Horta – primer equip CF Mollet UE.

El proper partit dels molletans serà el diumenge 8 de febrer contra el Vic a les 12.00 hores al Germans Gonzalvo! #vamosrojos

 Titulars:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  4  PARRA HERNANDEZ, ANTONIO
  5  SOLIVELLAS GARCIA, ERIC
  7  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  14  BIYONG, DAVID
  16  COLLADO PADILLA, GERMAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN
  21  VALERO PEREZ, DANIEL

SUBSTITUCIONS

6 PADILLA PEREZ, ADRIAN       
20 GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN (55′)
10 FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL       
14 BIYONG, DAVID (65′)
19 ARROYO SANCHEZ, IVAN       
21 VALERO PEREZ, DANIEL (81′)
12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA       
16 COLLADO PADILLA, GERMAN (87′)

 

TARGETES

JIMENEZ COLOME, PAU (69′)
FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL (86′)
QUIJADA CABALLERO, BRIAN (89′)
ARROYO SANCHEZ, IVAN (89′)