Segona derrota del primer equip

escut_CFMolletUESegona derrota del primer equip de la temporada. Els de Claudio Festa van perdre al camp del Lloret en el temps afegit (3-2) en un partit de dues cares. A la primera part força ensopit, mentre que a la segona més animat per l’espectador però menys per la tàctica amb la totalitat dels cicn gols marcats com a protagonistes.

La sort no es posa del costat del primer equip, a la primera part xut de Guiile Ramon i pilota al pal. Poca feina més va tenir el porter local. Com tampoc Pol sota els pals. A la segona el festival de gols es va encetar amb Peke al minut 51 que va avançar als locals. La resposta del primer equip no es va fer esperar amb un Bbay inspirat que va signar una gran jugada individual i va superar a Ian al minut 64. Però al minut 75 una badada defensiva va propiciar el segon gol local en un tret de falta fet per Riccardo.

No hi havia descans ni alegries al municipal de Lloret. Tot i que per uns minuts es va pensar en treure un empat després del gran xut de Romero des de fora de l’àrea i que va marcar l’empat a dos gols al minut 85. Però el primer equip tampoc va saber defensar l’empat i en el temps afegit un Lloret llençat va posar el 3 a 2 definitiu mitjançant Peke.

A la propera jornada el primer equip rep al Guíxols al Germans Gonzalvo.