S’enceten els entrenaments al Germans Gonzalvo dilluns -Consulta els horaris-

escut_CFMolletUEEl camp 1 del Municipal del Germans Gonzalvo s’obrirà de nou per la pràctica de futbol el dilluns 24 de març per la tarda. Després de més de 3 mesos fora, els coordinadors ja han començat a preparar les oficines i tot el material suficient per encetar els entrenaments en les millors condicions.

Tot i tornar al camp Municipal del Germans Gonzalvo, el camp 2 estarà tancat i no es podrà accedir com a prevenció fins que no acabin totes les inspeccions tècniques. De tot plegat, ja no hi cap risc per la salut accedir al camp Municipal del Germans Gonzlavo després de les tasques per mesurar i treure el gas metà.

A banda d’això, alguns equips continuaran entrenant als camp del Municipoal Zona Sud i del Juan Bocanegra amb l’oibjectiu de mantenir el nivell qualitatiu d’entrenaments. Els coordinadors i entrenadors ja s’han posat en contacte amb els jugadors per explicar els nous  horaris d’entrenaments, els podeu descarregar en aquest enllaç. Això sí, els partits s’intentaran encabir tots en el camp Municipal del Germans Gonzalvo a partir del proper cap de setmana, 29 i 30 de març.

Descarrega’t els nous horaris d’entrenament