S’inicia la remodelació dels vestidors

L’Ajuntament de Mollet ha iniciat aquesta setmana la remodelació dels vestidors del camp Municipal del Germans Gonzalvo. Aquesta remodelació forma part de les actuacions que el consistori ha dut a terme al camp de futbol després de la fuita de gas detectada l’any 2013.

Una fase més de les actuacions que s’estan duent a terme en aquest equipament esportiu és la remodelació dels vestidors. Els nous vestidors, que suposen una millora del servei que s’ofereix als usuaris, canvien d’ubicació i es construiran al costat de les grades  que hi ha al camp de futbol 1.

Donat que el camp de futbol Germans Gonzalvo té un ús molt freqüent, mentre s’estiguin construint els nous vestidors, s’ubicaran uns vestidors provisionals per tal que es pugui desenvolupar activitat esportiva amb tota normalitat.

Treballs de millora a les instal·lacions

Des que al desembre de 2013 es va detectar una fuita de gas al camp de futbol Germans Gonzalvo, l’Ajuntament ha posat tots els mitjans necessaris per solucionar-ho el més aviat possible. Aquests treballs van permetre obrir el camp 1, en primer lloc, i finalment el camp 2, un cop es va assegurar la normalització del procés d’extracció de metà i garantida la total seguretat pels usuaris.