Sito Fradera, nou entrenador del Juvenil A

Sito Fradera és el nou entrenador del Juvenil A. El tècnic, de 50 anys i veí de la Roca del Vallès, ha agafat la batuta del conjunt de la Lliga Nacional després de la marxa de Dani Gandia degut al mutu acord amb la directiva.

Després de 14 jornades l’equip molletà ocupa el penúltim lloc amb 12 punts però té els llocs de salvació a 3 punts. «Agraeixo al CF Mollet UE que hagi confiat en mi com a entrenador del Juvenil A. No tinc cap dubte que l’equip sortirà d’aquesta situació complicada», admet l’extècnic Dani Gandia. La directiva agraeix la feina feta de Gandia fins aleshores i li desitja molta sort en els seus futurs reptes.

El nou entrenador arriba al Germans Gonzalvo en una tercera etapa. La primera va ser la temporada 2007-2008 per fer l’ascens amb el primer equip a la Preferent agafant el conjunt als últims 10 partits de lliga amb una dinámica de 9 victòries i 1 empat. La segona etapa va ser també amb el primer equip la temporada 2010-2011 a la Preferent. En aquesta tercera ocasió agafa les regnes del Juvenil A de la Lliga Nacional. «Estic satisfet de tornar al CF Mollet UE perquè em sento com a casa meva», explica Sito Fradera.

El nou entrenador agafa el Juvenil A amb l’objectiu de la permanencia i donar la volta a l’actual situació a la Lliga Nacional. «És un equip amb jugadors de qualitat, tot i que crec que els hi falta confiança en ells», admet Fradera i afegeix: «hem de capgirar aquesta situació».

Aquesta semana el Juvenil A descansa per l’aturada de les competicions, tot i que s’entrenarà dimarts, dijous i divendres.