S’obre el camp 1 del Municipal Germans Gonzalvo

camp_obertEl camp 1 del Municipal del Germans Gonzalvo es va obrir aquest dilluns 24 de març a partir de les 17.00 hores. Les portes de la instal·lació molletana portaven més de 3 mesos tancades a causa d’una fuita de gas metà, que ja està del tot controlada després dels treballs pertinents realitzats.

El camp 2 encara no s’obrirà fins a la propera temporada.Els entrenaments al camp 1 es poden fer amb tota normalitat, tan sols hi ha una tanca instal·lada que separa i prohibeix l’accés al camp 2. Tot i obrir-se el camp 1, els entrenaments dels jugadors del CF Mollet UE continuaran alguns entre el Municipal Juan Bocanegra i Zona Sud. Però la gran majoria faran les seves sessions al Municipal Germans Gonzalvo. Mentre que tots els partits es jugaran en cap de setmana al camp 1 del Germans Gonzalvo. Els nous horaris d’entrenament estan publicats a la pàgina web en el següent enllaç.

El complex esportiu Germans Gonzalvo va tancar-se el passat 17 de desembre i des d’aleshores l’Ajuntament de Mollet ha encarregat fer diferents estudis sobre l’actual situació fins a poder tornar a la instal·lació aquest dilluns 24 de març.