«Som un club històric i ens mereixem el Juvenil A a la Lliga Nacional»

Departament Comunicació CF Mollet UE

El Juvenil A es juga la permanència el dissabte a la segona máxima categoria estatal de juvenils, la Lliga Nacional. Contra el Gavà el club vol omplir el camp i l’entrenador de l’equip, David Ortiz, vol que «l’afició sigui el número 12».

«Som un club històric i ens mereixem el Juvenil A a la Lliga Nacional», va destacar Ortiz després d’un els entrenaments d’aquesta setmana. «Estem treballant bé i dissabte volem celebrar la permanència. No pot ser que l’any del Centenari, el Juvenil A baixi. Estem mentalitzats», va afegir Ortiz.

L’entrenador molletà espera que l’afició ajudi a l’equip. «Han de venir per recolzar el Juvenil A. Aquest grup de jugadors mai s’ha donat per vençut i quan semblava que pitjor estava tot, l’equip va reaccionar. Ara necessitem a la gent», va remarcar l’entrenador.

El partit tindrà lloc el dissabte al camp Municipal del Germans Gonzalvo (17.30 h)contra el Gavà, un equip que també s’hi juga la permanència. «Són un equip complicat i són un bon grup. Tenen joventut, com nosaltres, així que será complicat», adverteix Ortiz.

L’entrada al partit será gratuïta. #vamosrojos