Sortida d’alta exigència

El Primer Equip visitarà diumenge a les 12h el camp del San Juan Atlético Montcada. L’equip de David Ortiz buscarà un triomf en un camp que exigeix un plus més per tal d’iniciar bé una segona volta il·lusionant.

L’empat al camp del Masnou ha deixat l’equip a tres punts del liderat i a un punt de la segona plaça. Per tant, el duel a Can San Joan pren una major importància per tal de poder retallar diferències o, com a mínim, que no s’ampliïn. «A Montcada hem de ser molt intensos, treballadors i deixar-nos la pell al camp. L’objectiu fins a final de curs ha de ser lluitar amb els millors», destaca Antonio Gómez.

El San Juan Atlético Montcada, dirigit per José Pinti, està situat a la quinzena posició amb 19 punts. Els montcadencs arriben al duel després de caure a casa davant del Martinenc per 0-2. «Són un rival amb jugadors de molta experiència. Estan molt acostumats al seu camp i al seu joc. Saben jugar molt bé a les segones jugades, amb qualsevol acció et poden generar perill i tenen un gran joc d’estrategia. Haurem d’estar atents a no perdre pilotes a prop de la zona perillosa», admet David Ortiz.

Al partit d’anada, empat a 1 al Germans Gonzalvo amb gol molletà de Juan Pérez.

Per aquest duel, el tècnic no podrà comptar amb Navarro ni Ranchal, però recupera a Cirera després de la seva lesió a Andorra.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

VITAL PARTIT PEL JUVENIL A

L’equip de Kiku Parcerisas visita demà a les 15:30h el camp del Girona en un partit clau pels nostres. Els gironis es troben en desena posició amb 21 punts, sis més que els molletans. «És un camp petit. Ens trobarem un rival ben ordenat, molt directe, en el que serà un partit molt intens. Intentarem tenir la pilota, generar ocasions i buscar els tres punts«, afirma el tècnic. #vamosrojos