Sumar el primer triomf com a visitant

Després de perdre l’imbatibilitat al Germans Gonzalvo al darrer cap de setmana, el Primer Equip espera trencar la mala dinàmica a domicili, i sumar els primers punts lluny del feu molletà. Per fer-ho, els rojos, que actualment estan situats en 8a posició del Grup 1 de Primera Catalana amb 13 punts, hauran de superar en la 12a jornada de competició a una UE Tona que amb 7 punts ocupa la 16a posició.

Tot i el gran partit que els homes de Jordi López van realitzar a la darrera jornada davant el Girona FC B, els molletans van veure com els líders de la classificació s’enduien els 3 punts del Germans Gonzalvo (0-2). Els vallesans es volen refer ràpidament d’aquest sotrac i esperen revertir la situació lluny de casa, on han perdut els 4 partits disputats fins al moment,  per tal d’apropar-se a les posicions capdavanteres. Amb 21 gols a favor, el Primer Equip és el segon màxim realitzador del grup, amb 5 jugadors com a màxims golejadors amb 3 dianes per cap, mentre que en l’aspecte defensiu n’ha encaixat 17.

El proper rival molletà és una UE Tona que no ha tingut un bon inici de competició, ja que ocupa la penúltima posició amb 7 punts en el seu caseller. Els osonencs, que no coneixen la victòria des de la 4a jornada, i encadenen 2 empats consecutius com a locals, presenten el segon pitjor registre ofensiu del grup amb 8 gols a favor, la meitat dels quals els ha anotat el seu màxim golejador, Oriol Santos. Pel que fa als seus registres defensius, els tonencs han rebut 18 dianes.

Pel que fa al pròxim partit, l’entrenador molletà, Jordi López, menciona que, «serà un duel difícil, primer, perquè anem a un camp de gespa natural i ens haurem d’adaptar a aquesta circumstància, i també perquè estan en una situació de necessitat i això complica el com afrontar el partit, ja que no deixaran de competir-nos els 3 punts des del primer fins a l’últim minut. Tot i això, nosaltres esperem treure’ns l’espineta de no haver aconseguit sumar encara fora de casa i esperem fer-ho aquest cap de setmana«. El duel es disputarà diumenge a les 11.45h. a la ZEM de Tona.

#vamosrojos