The Murphies farà l’himne del Centenari

La  banda de música The Murphies farà l’himne del Centenari del CF Mollet  UE.  La nova cançó oficial del club tindrà  lletra i  melodia nova creada per la banda molletana i amb el seu toc distintiu de música ska i reggea.
The Murphies  són un grup de música de  Mollet del  Vallès que es  va crear els anys noranta. L’himne es podrà escoltar  per primer cop a partir de l’octubre  durant  la presentació dels 41 equips del CF Mollet UE.  “Tenim molt clar com volem fer l’himne. Ara mateix estem fent un treball intens  sobre la història del club, però també tenim vivències pròpies perquè  des  de petit jo o en Xavi Martínez hem respirat el futbol del CF Mollet UE»,  explica el membre de The Murphies, David Puigdomènech.  Per la seva part, Ferran Puig,  membre de la banda molletana  destaca que l’himne  “ha de poder enganxar a la gent i que el pugui tararejar. Hem de fer un himne que la gent se’l pugui fer seu”.
La directiva i la Comissió del Centenari del CF Mollet UE estan molt satisfets que l’himne el pugui fer una banda de la mateixa ciutat.  “Fa temps que hi ha bona sintonia entre el CF Mollet UE i els The Murphies i ara hem volgut tirar endavant aquest projecte. Estem contents de poder fer un himne del Centenari i que aquest el pugui fer una banda molletana com són els The Murphies que destaquen per fer cançons mogudes i plenes de vida”, explica el president de l’entitat, Feliu Tura.
The Murphies està format per vuit membres:  Daniel González Giménez  –  Veus;  Pep Santiago Roca  –  Teclats;  Agustí Ciurans Serra–  Bateria;  Xavi Martínez López  –  Baix; Franc Gil Azcona  –  Guitarra;  Adrià Marti Comas  –  Trompeta;  Ferran Puig Bosch  – Trombó i coros; i  David Puigdomènech Càmara  –  Saxo tenor i coros.    L’any 1997 van editar el seu primer treball  BANANA MAN i  després de més de 200 concerts la banda es va donar un temps, tot i que la formació es reuniria els anys  2002 i 2005. Tot i això, l’any 2012 van tornar per la Festa Major de Mollet del Vallès  i l’any 2013 la banda torna a estabilitzar-se fins que el 2014 editen un nou treball amb Port Paradise.