«Tinc plena confiança en l’equip i no patirem a Lliga Nacional»

El Juvenil A ha disputat un terç de l’actual temporada de la Lliga Nacional i després d’onze partits disputats ocupa el 15è lloc amb 10 punts. Encara queden sis jornades per acabar la primera volta i els molletans, dirigits per Pablo Salvador, ja han jugat contra Barça, Espanyol, Damm o Cornellà que són ‘a priori’ els equips més forts. L’entrenador molletà es mostra segur de la qualitat de l’equip i de tirar endavant amb el projecte a Lliga Nacional

– S’ha passat el primer terç del campionat. Com surt l’equip?

– La veritat és que teníem moltes ganes de passar aquest primer tram que ha estat complicat realment. Cal dir que hi ha jugadors que els ha costat, potser una mica, adaptar-se a la categoria, tenint present que gran part de la plantilla són de segon any.

– L’equip està a la zona baixa…

– Tampoc cal treure conclusions precipitades. L’equip està treballant molt bé i nosaltres anem partit a partit. I el següent compromís és aquest cap de setmana al camp del Blanca Subur, que ocupa el darrer lloc. La nostra situació a la classificació no ens preocupa.

– Com veus aquesta temporada la Lliga Nacional?

– Bastant igualada. Al darrer partit ens va guanyar el Girona però van ser detalls. Creiem que gran part dels equips tenen un nivell similar i els petits detalls marquen la diferència. Nosaltres estem molt ficats.

– Abans deies de la joventut de l’equip. Això és una aposta que s’ha volgut fer al Juvenil A?

– Sí. És veritat que a cada partit juguem amb 7 o 8 titulars que són de segon any però tinc plena confiança en l’equip i no patirem en aquesta categoria.