Tomás Egea, nou fitxatge

Tomás Egea ha signat aquesta setmana la fitxa com a nou jugador del CF Mollet UE. El porter, de 23 anys i de Barcelona, és la darrera incorporació de l”equip de Jordi Muñoz i arriba per suplir la baixa de Cesc de Bode. Així amb Egea el cos tècnic i la secretaria tècnica donen per tancada les altes i baixes de la temporada 2012/2013.

El nou porter arriba amb l”objectiu de fer-se un lloc a la titularitat del CF Mollet UE. «Fa dues setmanes que entreno amb el grup i sé que arribo amb la pretemporada feta i la temporada començada però crec en les meves possibilitats de fer-me un lloc a la titularitat», va explica Egea després de signar la fitxa. El nou porter molletà arriba de l”Equipo Ja de la Segona Catalana però abans havia jugat al Vista Alegre (de la Territorial Preferent) i s”havia format a les categories inferiors de l”AE Prat, Castelldefels i Gavà.

L”objectiu de l”equip de Muñoz és l”ascens a la Tercera Divisió, fet que motiva al nou porter molletà. «El repte és difícil però el nivell del grup és força alt. Crec que podem aconseguir-ho però hem d”anar pas a pas», va remarcar Egea. El porter podria debutar aquest diumenge a la tercera jornada del grup 1 de la Primera Catalana al camp del CD Masnou.