Torna el futbol

Torna la competició a la Primera Catalana després de l’aturada per Setmana Santa i el Primer Equip li toca visitar Ripollet aquest diumenge a les 18h. L’equip de David Ortiz buscarà trencar la dinàmica de cinc derrotes seguides davant d’un rival que tampoc es troba en el seu millor moment.

Setmana d’aturada per descansar mentalment després d’un mal més de Març a nivell de competició que ha expirat tota opció a les dues primeres places. Per tant, acabar el més amunt possible és l’objectiu que ha de tenir actualment l’equip per tancar una temporada, en línies generals, bona. «Hem intentar fer reflexió interna cadascú de nosaltres i a nivell grupal. Hem de canviar la dinàmica d’inmediat i guanyar els tres punts a Ripollet», afirma Sergio Navarro, un dels capitans de la plantilla.

El Ripollet, dirigit per José Luis Duque, no aconsegueix la victòria des del 12 de Febrer. Els vallesans es troben en la 14ª posició, plaça que, veient la situació dels equips catalans a la Segona Divisió B, seria de descens directe. «Es troben en una situació molt complicada. Això encara el fa un rival més complicat a superar. Esperem un camp ple i això ens agrada», admet el tècnic molletà.

Per aquest partit, David Ortiz tindrà la baixa segura d’Aleix Domínguez, al qual aprofitem per desitjar-li molts ànims després de confirmar-se el trencament dels lligaments creuats del seu genoll dret. A més, Suli es perdrà el partit per sanció.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

SEGONA FINAL PEL JUVENIL A

L’equip de Kiku Parcerisas també tornarà a la lliga i ho farà visitant dissabte a les 17:15h el Nou Sardenya per jugar contra l’Europa. Els molletans necessiten un nou triomf per fugir de la zona de descens i s’enfronten a un rival que només es troba a tres punts tot i estar cinc posicions per sobre. Els graciencs fa cinc partit que no aconseguiexen la victòria. Per tant, nova final per tal de continuar la temporada que ve a la Lliga Nacional. Molta força, nois! Creiem en vosaltres! #vamosrojos