Tornar a ser nosaltres

Aquest ha de ser l’objectiu. Tornant a ser nosaltres els resultats acabaran sent bons. La visita del CE Manresa (Diumenge, 12h), ha de servir al Primer Equip per això. L’equip de David Ortiz buscarà sumar una victòria per acabar amb un mes negre que ha acabat amb les opcions d’ascens.

La contundent desfeta al Municipal Feliu i Codina ens ha despertat del somni. L’objectiu ara és sumar el màxim de punts possibles i acabar la temporada el més amunt possible. Girar la mala dinàmica quan abans millor, primera meta. «No veig malament l’equip anímicament. Només podem mirar endavant. Crec que tot ‘explota’ quan ens remonta el Martinenc a casa. Vulguis o no, això s’enquista a dins i ho vas arrossegant. Això s’ha reflectit en els resultats», admet Pol Flores.

El Manresa, dirigit per Albert Garcia, arriba a Mollet, segurament, en el millor moment de la temporada. Els de la comarca del Bages encadenen quatre jornades sense perdre (tres victòries i un empat). Tot i això, només han sumat tres victòries com a visitants aquest curs (Masnou, Girona B i Farners). «Es juguen molt, tot i la bona dinàmica. Es troben en una zona complicada. Saben tenir la pilota i també jugar en llarg. Ens exigiran el màxim per guanyar», afirma Ortiz.

Per aquest partit, David Ortiz no podrà comptar amb Aleix Domínguez, Juan Pérez, Sergio Navarro, Édgar Velasco i Toni Parra per lesió i el dubte de Chipi, que va acabar amb molèsties l’entrenament de dijous.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos