Tots junts per derrotar el Barça

Departament Comunicació CF Mollet UE / Arxiu

El Juvenil A rep dissabte a les 12:00h al Barça al Municipal dels Germans Gonzalvo en la cinquena jornada de la Lliga Nacional. L’equip de Dídac Vidal arriba al partit després de dues derrotes consecutives, però; hi ha millor partit per a revertir la dinàmica i sumar els tres punts? «L’equip està bé, hem tingut un calendari complicat fins al moment. Estem en ple procés d’adaptació a la categoria, som gent de segon any i primer any majoritàriament. El partit amb el Barça és difícil, però juguem a casa i l’equip ve ferit i amb ganes de guanyar el partit», explica el tècnic.

Els blaugranes arriben a Mollet amb tres victòries i sense encaixar cap gol. El seu últim partit, que l’havia d’enfrontar amb l’Espanyol, ha quedat aplaçat pels compromisos de seleccions. «Aquest Barça és millor equip que l’any passat. Han mantingut gran part del bloc de Cadet Divisió d’Honor, amb alguns jugadors que ja jugaven a la categoria. És el candidat número u al títol» , afirma Vidal.

El partit es podrà seguir pel twitter del nostre club. A més a més, Vallés Visió l’oferirà a partir de les 22h per televisió en diferit. #vamosrojos

Esperem tot el suport del nostre futbol base per tal de guanyar el partit!

molletbarca_