Tres reforços a punt contra l’Avià

El primer equip s’ha reforçat amb tres incorporacions. Les dues darreres que podrien debutar aquest diumenge contra l’Avià són el davanter Éric Soriano i el defensa Miguel Donoso. Dos contractacions que se sumen al mitja punta Carles Tristán, que ja va debutar fa dues setmanes contra el Sant Cugat.

Miguel Donoso prové del CF Olesa Montserrat de la Segona Catalana, però l’any passat havia jugat al CF Ripollet a Primera Catalana. “Em va motivar la il·lusió per intentar l’ascens a la Tercera Divisió. És un repte complicat però veig que hi ha un molt bon grup i ho intentarem”, explica Donoso. Pel que fa a Éric Soriano havia estat jugant al CE Júpiter de la Tercera Divisió. “Crec en aquest projecte i crec que podem fer una bona campanya. Jo soc un jugador que pot jugar en punta o banda i intentaré ajudar en el que pugui”, comenta Soriano.

Mentre que Carles Tristan, que abans de la seva lesió al genoll havia jugat a la Gramanet Milán a la Segona Divisió ’B’, confia fer una bona campanya. “Tinc bones sensacions després de dos partits i no tinc cap tipus de molèsties al genoll. Estic molt content d’estar en aquest equip”, destaca Tristán.

Tots tres jugadors podrien jugar aquest diumenge al camp del Germans Gonzalvo (12.00 hores) contra l’equip líder del grup 1  la Primera Catalana, l’Avià.