Txema Buenache s’incorpora al primer equip, tercer reforç 2013/2014

Txema Buenache amb l'entrenador Claudio Festa i el president Feliu Tura a les oficines del camp
Txema Buenache amb l’entrenador Claudio Festa i el president Feliu Tura a les oficines del camp

Txema Buenache (Terrassa, 1986) s’ha incorporat a la disciplina del primer equip del CF Mollet UE. El migcampista arriba després de jugar aquesta temporada al CF Ripollet del grup 1 de Primera Catalana. Abans havia jugat a la Tercera Divisió amb el Masnou i el Mercadal de Menorca; i a la Segona Divisió B amb l’SportIng Mahonès.

El nou fitxatge del conjunt de Claudio Festa juga d’interior al migcamp amb arribada a l’àrea rival. «Jugo de tot des de defensa fins a davanter, però destaco per la meva posició d’interior i fins i tot de mitja punta», remarcaBuenache, que es va comprometre amb el primer equip del CF Mollet UE aquest dijous a les oficines del Camp Municipal del Germans Gonzalvo. El nou molletà confia «intentar lluitar per estar el més amunt possible la propera temporada», tot i que sap de la dificultat de la Primera Catalana.

A banda d’això, podeu consultar el mercat d’estiu del CF Mollet UE mitjançant la secció del primer equip a la pàgina web on s’informa de les altes, les baixes i les renovacions.