Últim partit del 2018 com a local!

El Primer Equip rep al CE Canyelles en l’última jornada de l’any al Germans Gonzalvo en dinàmica positiva, ja que suma 16 dels últims 18 punts en joc, fet que l’ha catapultat a la zona alta del Grup 2 de Segona Catalana, ocupant la 5a posició amb 24 punts. El rival d’aquesta 15a jornada de competició està situat a la 10a plaça amb 17 punts i és un equip que s’ha mostrat intermitent, ja que va començar la lliga sumant 1 de 15 punts possibles, després va encadenar 5 victòries consecutives i actualment suma 1 de 12 punts en joc. Els barcelonins presenten un balanç de 18 gols a favor, sent Adrià Milà el jugador més encertat de cara a porteria amb 4 dianes anotades, i 29 gols rebuts, segon pitjor registre defensiu del grup i havent deixat la porteria a 0 en només 2 dels 14 partits disputats. L’entrenador molletà, Jordi Gallardo, espera que l’aturada del cap de setmana passat no perjudiqui l’equip, «ens enfrontem a un rival que últimament no suma de 3 en 3 però a l’última jornada va treure un valuós empat davant el líder, així que ens trobarem un rival que ens ficarà les coses difícils i haurem d’estar concentrats en defensa per aturar el seu atac, i en l’apartat ofensiu haurem de fer el nostre joc i treballar bé la pressió per sumar una nova victòria«.

No et perdis l’últim partit del 2018 al Germans Gonzalvo! Diumenge a les 18.30h. apropa’t al camp per animar al Primer Equip!

A pel primer triomf lluny del Germans Gonzalvo

El Juvenil A afronta la 16a jornada del Grup 7 de Lliga Nacional amb l’objectiu de trencar la mala ratxa fora de casa i sumar 3 punts que l’apropin a les posicions de salvació. Per fer-ho, caldrà superar un CE Mercantil que amb 19 punts ocupa la 9a posició de la taula classificatòria i que ha empatat els dos últims partits que ha disputat com a local. Els de Sabadell presenten un registre ofensiu de 21 gols a favor, gràcies en part als gols de Joan Poch i Aiman Barrouhou amb 5 i 4 respectivament, però on destaca principalment el conjunt del Vallès Occidental és en l’apartat defensiu, ja que només ha concedit 16 dianes i ha deixat la porteria a 0 en 5 jornades, fet que el permet mostrar-se com la 4a millor defensa de la lliga. Quim Ruiz Zorita, entrenador molletà, destaca del rival d’aquest cap de setmana que, «és un equip molt sòlid, que gaudeix d’un estat anímic important perquè porta sumats 14 dels últims 21 punts i que, com nosaltres, encaixa pocs gols, per tant, serà un partit igualat on els petits detalls marcaran la diferència. Nosaltres esperem continuar jugant com ho estem fent últimament, no deixarem que generin el seu joc i en atac intentarem aprofitar el nostre joc aeri per aconseguir la victòria». El duel es disputarà dissabte a les 16.00h. al Camp de Futbol Club Mercantil.

#vamosrojos