Últimes places Campus Tecnificació Setmana Santa

cartellcampus

Encara et pots inscriure en el Campus Tecnificació Setmana Santa. Passa pel despatx de coordinació aquesta tarda i apunta’t al cmpus molletà. Encara queden les darrres places. Comencem dilluns!

El CF Mollet UE organitza el Campus de Tecnificació de Setmana Santa entre els dies 14, 15, 16 i 17 d’abril. El Campus està dirigit per a nens nascuts des del 2000 fins el 2008. L’horari serà de 9h a 13h amb una aturada per esmorzar (s’ha de portar de casa) de 10.45h a 11.15h. Hi ha la possibilitat del servei d’acollida a les 8h (10 euros afegit per nen). El Campus de Tecnificació Setmana Santa CF Mollet UE està dirigit pel coordinador Otger Canals.

OBJECTIUS.
Els objectiu del Campus de Tecnificacfió de Setmana Santa del CF Mollet UE són treballar els continguts i consignes adaptats a l’edat de cada nen; fomentar l’interès i la pràctica del futbol dins d’un àmbit professional, educatiu i lúdic; millorar les accions tècniques-tàctiques dels assistents; i treballar específicament amb el jugador en funció de la seva edat i nivell.

VESTIMENTA I MATERIAL.
Els jugadors que s’apuntin al Campus de Tecnificació Setmana Santa del CF Mollet UE han de venir a les sessions amb la roba d’entrenament (pantaló, samarreta i botes). A més, han de portar l’esmorzar i beguda.

PREUS.
1 jugador: 50 euros
2 germans: 80 euros
3 germans: 100 euros
Servei d’acollida: 10 euros per jugador

REQUISITS.
Per a inscriure’s al Campus de Tecnificació Setmana Santa del CF Mollet UE cal omplir les dades del full d’inscripció i presentar-ho a l’oficina de coordinació del club (demanar per Otger Canals o Sandra Libori) o al correu otgercanals@hotmail.com. Tanmateix el pagament s’ha de portar en efectiu a l’oficina de coordinació del club.

Per a més informació us podeu adreçar a l’oficina de coordinació del club i preguntar per Otger Canals (de 17 a 20.30 h.)

Descarrega’t el full inscripcio del Campus Setmana Santa del CF Mollet UE