Un altre cop volen dos punts al Juvenil A

image

El Juvenil A continua sense guanyar, mentre acumula empats a la seva casella de Lliga Nacional. Els de Pablo Salvador van poder posar l’ 1 a 1 al marcador del camp municipal del Germans Gonzalvo a la segona part contra el Gavà. Resultat que es va quedar fins el xiulet final i que suma el setè empat en 8 jornades dels juvenils molletans.
No van començar del tot endollats els molletans. Els del Baix Llobregat van sorprendre als vallesans amb un joc directe i ràpid als primers minuts del partit. Dinàmica que es va veure durant tota la primera meitat. De fet al quart d’hora de partit els de Gavà van marcar el 0 a 1 mitjançant Ruiz. L’aventatge fins abans del descans va poder ser major però els molletans van poder mantenir la mínima al marcador.
A la tornada del descans les idees van ser més clares pels de Pablo Salvador i en 5 minuts de segona part van millorar i molt el joc inicial. Castro en un bon xut provoca una estirada del porter visitant, que deixa una pilota per Omar que remata per posar l’empat definitiu.
A partir de l’ 1 a 1 els molletans van millorar però el Gavà va tenir la necessitat de fer un segon; i el partit va ser un joc d’anades i tornades. Al minut 67 l’àrbitre va expulsar al visitant Valero per doble targeta groga. Els molletans amb un jugador més van avançar el seu joc i de poc marquen el segon en un xut de Quim. Els del Baix Llobregat, en una ràpida jugada, van picar una pilota al travesser, que va alertar al Juvenil A per controlar el tram final. Tot i que va haver rèplica i els molletans al temps afegit van picar un altre pilota al travesser.
Amb aquest empat els juvenils sumen el setè en vuit jornades i veuen com volen dos punts més de la seva casella.