Un any del tancament del Germans Gonzalvo per al gas metà

Imatge de la tanca que separa el camp 1 i camp 2 / CF Mollet UE

Trist aniversari però aquest dimecres 17 de desembre fa un any de la major crisis que ha afectat el CF Mollet UE dels darrers anys. El tancament del camp Municipal del Germans Gonzalvo degut a una fuita de gas metà. Això sí, controlada però que va obligar fa un any a reestructurar els entrenaments i partits dels equips molletans per diversos camps de Mollet del Vallès. Tot i que ara, un any després, tan sols queda mig terreny de joc del camp 2 tancat.

La instal·lació Municipal del Germans Gonzalvo es va tancar preventivament el passat 17 de desembre de 2013. Des d’aleshores es van fer tasques de manteniment i adequació del terreny per comprovar les emanacions de gas metà en el camp 1 i camp 2, i aquestes es van detectar que provenien de l’antic abocador que hi ha a la zona. Per això, va tocar emigrar del Germans Gonzalvo fins el març. I per això es va entrenar i disputar partits al camp Juan Bocanegra, camp Zona Sud, el Complex Ca N’Arimon i el CT Mollet. La dificultat dels entrenaments va ser per jugadors, entrenadors, i sobretot, pares, mares i/o tutors. Per això el club vol garaïr el seu esforç i paciència.

El 24 de març el camp 1 es va poder obrir i va estar del tot operatiu. Fet que va ajudar bastant a retornar l’activitat al Municpal del Germans Gonzalvo. Això sí, hi havia una tanca que separava el camp 1 i el camp 2, aquest encara en estudi.  Tot i això, va ser insuficient i la temporada 2014/2015 es va començar amb el mateix estat: camp 1 obert i camp 2 tancat.

La situació, ara està una mica millor degut l’obertura parcial del camp 2 el passat 20 d’octubre. D’aquesta manera queda un camp de futbol 7 en perfecte estat per practicar futbol i que permet fer entrenaments i partits. Encara però queda mig espai tancat per la zona afectada pel gas metà.

Per al 2015, el CF Mollet UE demana poder tenir el camp 2 completament obert, però sempre que això no suposi cap perill per a ningú. Per tot plegat, de nou, gràcies a tothom per la paciència.