Un arbitratge vergonyós condemna al primer equip a Peralada

Arbitratge improcedent que va reprimer_equipbre el primer equip aquest diumenge al camp del Peralada. L’assistent va influir en el joc i va ser decisiu en el 4 a 1 pels gironins. L’equip d’Abel Mourelo va perdre amb un arbitre casolà dirigit per Marcos López Jiménez i que no va estar a l’altura d’un partit de la Primera Catalana. Els molletans van jugar amb dos jugadors menys després de les expulsions de Quim i Arquès.

El partit va ser del tot competitiu fins que l’àrbitre va decidir trencar-ho al minut 44 assenyalant un penal inexistent i que va suposar l’expulsió de Quim. Robert va marcar la pena màxima i els molletans van anar a remolc. A la represa Mourelo va oferir un joc de contenció amb un 4-4-1 però una nova malifeta de l’àrbitre després no assenyalar un fora de joc clar va suposar el segon gol local mitjançant Robert, novament.

A partir d’aquí els molletans van intentar sense èxit capgirar el resultat. Van avançar línies per intentar escurçar diferències però l’empenta va provocar una errada al migcamp i Narcís va marcar el 3 a 0 al minut 54. A tot això l’àrbitre al minut 73 va expulsar incomprensiblement a Arquès per un xut que va tocar a l’assistent de manera fortuïta.

El Mollet va jugar a la desesperada i desquiciat per l’arbitratge rebut. Tot i això Novo va escurçar diferències al minut 76 en un remat de cap en un corner. Un minut després Arimany va marcar el quart i definitiu gol local.

Lamentable actuació arbitral

De tot plegat el president del CF Mollet UE, Feliu Tura, considera clau en la derrota l”actuació arbitral. «És difícil imaginar-te un arbitratge pitjor i més partidista. Com es pot permetre que una tripleta arbitral es pugui carregar l’esforç i el treball de tota la setmana?», valora Tura, i afegeix, «no entenc com la FCF, el Comitè d’Àrbitres o a qui correspongui no pot prendre mesures perquè això no passi, en canvi els clubs sempre hem de patir la ineptitud d’altres». En aquest sentit el president condemna que «l’únic que va veure penal i expulsió en el primer gol del Peralada va ser Marcos López Jiménez i l’únic que no va veure que el segon gol dels verds era en clar fora de joc va ser el seu assistent». Tot i això Feliu Tura vol «agraïr als jugadors i al cos tècnic del CF Mollet UE la contenció que van tenir a la banqueta i al terreny de joc, perquè el partit acabés».