Un gol fantasma complica el partit al primer equip

primerequip_banyolesUn gol fantasma a favor del Banyoles ha donat aventatge als visitants al minut 61. Un gol que ni els mateixos jugadors gironins havien celebrat i la jugada havia continuat amb un segon remat. El línies s’í ho havia vist, així que l’àrbitre va donar el gol com legal davant una situació peculiar entre els jugadors molletans i els de Bnayoles, que finalment ho van celebrar. Amb el 0 a 1, el primer equip es va posar les piles i al tram final Ruben Sánchez va marcar l’empat definitiu. Un resultat insuficient pel domini molletà.

El primer equip va controlar el partit contra el Banyoles. A la primera part, sobretot, no va deixar arribar als visitants a la porteria de Pol Flores. Mentre que Ruben Sánchez, a la punta de l’atac, va centrar l’atenció amb dues bones arribades. La més clara al quart d’hora en un mà a mà davant Moreño, que pot agafar la pilota. A la represa el partit es va veure alteral pel gol fantasma de Feliu, que va propiciar veure la reacció molletana.

Amb el 0 a 1 al Germans Gonzalvo i un ambient fred, el primer euqip e sva encarregar de pujar la temperatura de Mollet. Juanjo Carricondo va agafar les regnes del partit i amb un xut potent, que s’estabella al pal, va donar opció al remat de Ruben per marcar l’empat definitiu. El bon joc local es va començar a veure amb jugades per banda esquerra de l’atac amb Guille Ramos fent curses constants i centrades. De fet, en un centre-xut la pilota va picar al pal.

Al minut 81 en una entrada dura a Carricondo, l’àrbitre va expulsar al visitant Xavier Banal però el marcador ja no es va moure més amb l’empat al Germans Gonzalvo. Amb aquest punt assolit el primer equip ocupa el 12è lloc amb 15 punts, 3 punts amunt dels llocs de descens.

Ara la competició s’atura durant una setmana, però el primer equip jugarà un partit amistós aquest dijous al vespre contra el Bellavista Milan, segon classificat dle grup 9 de Tercera Catalana.