Un penal inexistent condemna a l’empat el primer equip

Departament Comunicació CF Mollet UE

El primer equip va encaixar al minut 88 un gol d’un penal inexistent. Unes mans de Rui, que no van existir, van condemnar el conjunt d’Albert Cámara contra el Manresa, que s’havia dominat de principi a fi. Amb l’empat el primer equip és 9è classificat.

El partit va començar amb domini molletà. A la primera meitat el primer equip va controlar el compromís amb un  joc per bandes i amb la tornada de Peque a l’onze titular després de superar la seva lesió. Brian Quijada va poder fer el primer gol contra un dels aspirants a l’ascens en un xut potent.

El bon nivell de l’equip del Germans Gonzalvo va continuar. Biyong va gaudir de clares ocasions per marcar. Però en una individual va marxar de tres defenses i va fer un gran gol al minut 53. El segon gol podia haver arribat de les botes d’Albert Gurrea, però el juvenil molletà va picar una vaselina al pal.

Del posible 2 a 0, va pasar a l’1 a 1. El penal inexistent va condemnar el primer equip i Soler al minut 88 va fer el gol de l’empat final. El següent partit dels molletans serà al camp del Júpiter, tercer classificat empatat amb Granollers i Manresa.  Consulta la fitxa del partit.
Titulars:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  6  PADILLA PEREZ, ADRIAN
  7  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  14  BIYONG, DAVID
  16  COLLADO PADILLA, GERMAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN
  21  VALERO PEREZ, DANIEL

 

SUBSTITUCIONS

12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA
6 PADILLA PEREZ, ADRIAN (23′)
19 ARROYO SANCHEZ, IVAN
7 QUIJADA CABALLERO, BRIAN (54′)
17 GONÇALVES PINHEIRO, RUI FILIPE
21 VALERO PEREZ, DANIEL (68′)
9 GURREA SANCHEZ, ALBERT
14 BIYONG, DAVID (79′)

 

TARGETES
 

BIYONG, DAVID (53′)
MUR AMIGÓ, CARLES (85′)
GONÇALVES PINHEIRO, RUI FILIPE (88′)