Un penal injust condemna al Juvenil A contra el Lleida

hospi_juvenilAUn penal injust va condemnar el partit del Juvenil A contra el Lleida, tot i que l’àrbitre Josep Vilaro va xiular fins a dos injustos. De fet, tots dos van ser seguits on la pilota pica als defenses molletans al braç que aquests tenen pegats al cos. Al primer xiulat Vicenzo sota els pals el va poder aturar, mentre que el segon no va poder fer-hi res i elLleida va avançar-se en el marcador al minut 66.  A partir d’aquí el Lleida va snetenciar amb un segon gol, i Omar va marcar el definitiu 2 a 1 al temps afegit.

El Lleita està sent un dels equips més forts de la Lliga Nacional d’aquest any. I ho van demostrar contra el Juvenil A, que tot i això com é habitual van plantar cara alas equips de la part alta. En aquesta ocasió a al primera part hi havia força respecte i poques ocasions de gol. Tots dos van intentar desplegar el seu joc, i cap va guanyar la partida en el primer temps.

El partit va canviar a la represa, quan l’àrbitre va xiular fin a dos penals injustos. En el primer Vicenzo va aturar el xut, però en el 66 Sasha va avançar als locals. Abans d’això Campos havia estabellat una pilota al pal en un xut de falta. El juvenil A amb el marcador en contra no va poder reaccionar i els de Lleida van sentenciar amb un segon gol amb mala fortuna: xuta un defensa molletà, que pica a l’esquena de Noel i marca el segon de rebot.

Amb el 2 a 0 poc es podia fer, però Omar e sva inventar una gran jugada personal per marcar el gol de l’honor al temps afegit per posar el 2 a 1 definitiu. Amb aquesta derrota el Mollet es 14è amb 13 punts, mentre que el Lleida ha pujat fins la segona posició del campionat.

A la propera jornada, que no serà fins el 15 de desembre degut a l’aturada de la competició,  el Juvenil A rep al Cornellà B al camp municipal del Germans Gonzalvo (17h).