Un Primer equip de dues cares cau contra el líder a la represa

cfmuep5El Primer equip va mostrar dues cares diferents en el partit contra el líder, el Peralada. A la primera part van ser solemnes i rigurosos en el joc; mentre a la segona part es va perdre la bona feina amb desajustos de l’equip i menys intensitat. El gol de Rubén al minut 28 va fer creure en la derrota dels gironins, però en els primers minuts de la represa dos gols del líder va dictar sentència.

Mentre el Peralada s’afiança en el liderat, i ja té a tocar l’ascens a la Tercera Divisió, el Primer equip continua en la zona baixa lluitant per no baixar. Tot i la diferència a la classificació, en el joc els molletans van posar en seriosos problemes als dominadors del grup1 de la Primera catalana. La defensa va saber passar de la pressió del rival, que volia marxar en el marcador de la Zona Sud massa ràpid. Però Ortega i Mario van tapar tots els possibles forats a l’eix de la defensa. De fet, en un bon xut de Marc Vila va necessitar una millor aturada de Joan Compte sota els pals, que va refusar la pilota i tot i picar al pal es va salvar la situació.

cfmuep3 cfmuep4Després d’uns primers minuts amb problemes, el Primer equip va agafar la batuta i en una gran ació de Carricondo amb assistència de luxe a Rubén, el davanter no perdona a la primera oportunitat que va tenir per marcar el primer gol del partit. Minuts més tard, amb mateixos protagnistes, de nou Rubén va poder marcar però en aquesta ocasió el remat de cap va marxar fora. El Peralada, per la seva part, amb Pol Compte, Aleix i Marc Vila van intentar trobar la solució a la primera part, però tot  l’equip molletà va saber gestionar els minuts fins arribar al descans i celebrar la mínima aventatge.

A la represa al Zona Sud es va veure l’altre cara dels molletans. Més tímida i insegura, que no pas a la primera part. Això sí, va ser degut en part a una pena màxima assenyalada en contra només encetar la segona part per unes mans dubtoses dins de l’àrea. Aleix no perdona i empata el partit. De nou, el partit começava. I el Peralada va posar dins el terreny de joc la mateixa intensitat d’inici, mentre que el Mollet es va deixar anar i en una ràpida jugada per banda esquerra de Mate marca l’1 a 2 al minut 55.

cfmuep6_1 A partir del gol encaixat, no es va veure la intensitat molletana. Sím en certs moments. Però quan el rellotge indicava gairebé el final i amb accions de Baby, en un tret de falta, i Otega en un xut de lluny en el temps afegit. Abans, el Peralada va poder marcar el tercer però de nou Compte sota els pals va salvar la situació.

Consulta la fitxa del partit. Amb la derrota, el Primer equip ocupa l’11è lloc amb 26 punts a 1 punt del descens.

El proper partit del Primer Equip tindrà lloc al camp del Canyelles aquest diumenge a les 12.30 hores.