Una escola de futbol de la Xina es fixa en el club com a referent del futbol europeu

L’escola de futbol Greentown de la Xina s’ha fixat en el CF Mollet UE com a referent per conèixer el futbol europeu. Una delegació de Greentown ha visitat les instal·lacions del camp Municipal del Germans Gonzalvo i al president del club, Feliu Tura.

Durant la visita, la delegació xinesa es va interessar sobre els valors educatius del CF Mollet UE amb la pràctica de futbol. Greentown, que és una de les immobiliàries més importants de la Xina i que compta amb l’equip professional de futbol Greentown FC, vol ampliar el seu projecte esportiu i encetar lligams amb el futbol d’Europa. En aquest sentit, Greentown, amb seu a la zona de Hang Zhou (Zhejiang) vol col·laborar amb el CF Mollet UE organitzant campus de jugadors del país asiàtic a les instal·lacions del camp Municipal del Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès amb els entrenadors del club vallesà. “És molt important que la filosofia futbolística del CF Mollet UE hagi arribat a un país tan llunyà i estem satisfets que estiguin interessats en el nostre projecte esportiu”, explica el president del CF Mollet UE, Feliu Tura, i afegeix, “és un primer pas perquè les converses continuen i així al mes de juliol o agost infants xinesos del Greentown FC vinguin a rebre classes dels nostres monitors. Està tot obert i estem negociant, ja és molt que ens hagin vingut a visitar”. 

De tot plegat, la responsable de l’empresa China Spain Know How, Yibing Huang Xi, s’ha mostrat satisfeta amb el treball de la delegació de Greentown amb el CF Mollet UE.  Abans de la visita un grup de periodistes del diari China Town van ser-hi a la presentació del llibre del Centenari del CF Mollet UE.