Una Molletense millor supera el primer equip al Zona Sud

El derbi contra la Molletense no va ser la millor presentació d’intencions del primer equip per la temporada del Centenari. Els d’Albert Cámara van anar de més a menys i van desinflar-se a la segona part quan van encaixar el 2 a 0 definitiu. El derbi arribava a la segona jornada, que era massa aviat, però el calendari és així i la Molletense va saber llegir molt més les necessitats prioritàries i va sumar els seus primers tres punts a la Primera Catalana, cedits pel seu veí.

Set temporades sense trobar-se, i per primer cop, a la categoria avantsala de la Tercera Divisió, la Primera Catalana. El Municipal de la Zona Sud es va vestir de llarg amb l’assistència fins i tot, de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs. El derbi era força esperat, i potser més, es va veure entre l’aficionat blanc-i-blau. Les ganes es van veure molt d’hora en el camp, i al minut 2 Toni Garcia va marcar d’un xut de falta potent i baix, que Pol Flores no va poder refusar. Curiosament un exMollet, i a més, la falta havia estat feta contra un altre exMollet, Néstor.

Amb l’1 a 0 la Molletense, un equip molt més compacte tàcticament -la base de l’equip és la mateixa dels darrres anys- va saber llegir l’avantatge i es va enrocar darrere a veure-les venir. I no va veure gaires, però sí un equip que volia jugar per les bandes mitjançant dos elèctrics Brian Quijada i Carlos Vidal. La banda dreta d’atac es va deixar veure més, però la primera gran ocasió no va ser fins un xut de Quijada per banda esquerra, que s’havia canviat justament, i que va acabar amb una pilota al travesser. Poc abans, la parella en atac Gallart-Bangoura no aconseguia donar els fruits però sí mitjançant pilotes altes Gallart va fer un remat de cap directe però massa «directe» al ninot, Yamandu que sense problemes es trobava la pilota.

A tot això, a la mitja hora de joc canvi tàctic amb la sortida de Gallart i entrada d’ Ángel. La parella amb Bangoura no acabava de funcionar i amb Ángel es guanyava en un pél més d’intensitat i coratge en un camp difícil que s’havia de batallar. Tot i això, es va arribar a la segona part amb una bona imatge parcial del primer equip que volia però no podia, tot i que el travesser cridava a continuar insistint.

La Molletense sense gaires problemes va poder mantenir la porteria a zero, gràcies en part, que a la segona part poques o cap ocasió va ser prou clara per posar en veritables problemes al seu porter. De fet, el primer equip, que si a la primera part havia entès que s’havia de jugar per bandes, a la segona part es va capficar pel mig i es van oblidar del joc lateral. No hi havia connexió ni intent de fer el joc associatiu. Amb Padilla es va assolir un joc més destructor, però l’associació que es va veure a la primera jornada contra el Tecnofutbol va brillar per la seva ausència. Pel que fa els locals, van esperar de nou al darrere, i seguir esperant la seva oportunitat. Aquesta va arribar al minut 63 per decidir el partit al minut 63 mitjançant Agustín Latre. Una errada entre Álex Ruiz i Pol Flores en una dolenta sortida de pilota, i novament mateixos protagonistes, va donar lloc a una pèrdua de pilota que Agustín no va perdonar.

El primer equip va encendre les alarmes, mentre la Molletense es mirava el partit gairebé com espectador a l’espera del xiulet final. Al tram final els canvis van permetre obrir el joc del primer equip amb Sosa i Paredes, però sense encert. La Molletense, a la contra tot el partit, es va veure superior i fins i tot va canviar els papers agafant el protagonisme en el joc. Mentre que el primer equip es va veure atacant amb pilotes ràpides que no van ser gens efectives.

A l’acabament del partit, la sensació no va ser positiva per banda del primer equip. «No hem jugat com sabem. La Molletense es tanca al darrere i ens deixava jugar, i no ho hem fet. La segona part no s’ha entès», va dir Albert Cámara, i va confiar, «que aquest sigui un dels tres partits que en un equip acostumen a sortir malament les coses al llarg de la temporada».

Per la seva part jugadors com Carles Mur o Toni Parra van demanar perdó pel joc ofert, i fins i tot, disculpes a l’afició.

Consulta la fitxa del partit. El proper compromís del primer equip serà aquest diumenge al camp Municipal del Germans Gonzalvo contra l’Avià a les 18.00 hores.

Van jugar pel primer equip:

  1  FLORES FIOL, POL
  2  MUR AMIGÓ, CARLES
  3  RUIZ FERNANDEZ, ALEX
  4  PARRA HERNANDEZ, ANTONIO
  5  REYES ALMAZAN, MARC
  7  VIDAL OLIVER, CARLOS
  8  TEJERO LOPEZ, LLUIS
  16  BANGOURA, MAMADOU SALIOU
  17  QUIJADA CABALLERO, BRIAN
  20  GARCIA MARTINEZ, CRISTIAN
  21  GALLART OLALDE, MARC
I també:
10 FERNANDEZ SANTIAGO, ANGEL       
21 GALLART OLALDE, MARC (33′)
15 PADILLA PEREZ, ADRIAN       
8 TEJERO LOPEZ, LLUIS (46′)
12 KAMASSOKHO KAMASSOKHO, YOUNOUSSA       
7 VIDAL OLIVER, CARLOS (69′)
18 PAREDES SOLER, ALEX       
3 RUIZ FERNANDEZ, ALEX (69′)
14 SOSA PEREZ, SERGIO       
17 QUIJADA CABALLERO, BRIAN (69′)