Una seixantena de joves participen al Campus TEC Setmana Santa

campus tec molletÈxit de participació al Campus TEC Setmana Santa del CF Mollet UE. Una seixantena de joves, d’entre benjamins a cadets, són els protagonistes del camp municipal del Germans Gonzalvo des del passat 25 de març. Durant quatre dies intensos els futbolistes podran aprendre i perfeccionar les seves aptituds individuals sota la direcció del coordinador de F-7 del CF Mollet UE, Otger Canals.

Les sessions tenen monitors qualificats per tal d’oferir el millor aprenentatge possible pels participants. «Estem molt satisfets dels 63 joves inscrits. Intentarem que passin quatre dies plens de futbol i que sobretot s’ho passin d’allò més bé i puguin aprendre nous conceptes o millorar individualment», explica Canals. De fet, d”emtre els conceptes que cal remarcar entre els joves són «la passada, el control, el xut, la conducció de pilota i sobretot conceptes tàctics que puguin resoldre en els partits que hagin de jugar durant la temporada», diu el director del campus TEC.

Totes les sessions es fan pel matí al camp municipal del Germans Gonzalvo. El Campus TEC Setmana Santa acabarà el proper 28 de març.