Una seixantena d’entrenadors participen a la Jornada de Motivació

20130917_201304Una seixantena d”entrenadors, gran part d”ells del futbol base del CF Mollet UE, van participar a la primera edició de la Jornada de Motivació del CF Mollet UE que va comptar amb la col·laboració de l”Ajuntament e Mollet. L”acte va tenir lloc aquest dimarts a la sala Marineta de Mollet i va comptar amb el motivador Javier Clavero que va fer dues sessions dirigides als tècnics de futbol 7 i futbol 11.
 
El motivador Clavero va repassar amb la seva metodologia tècniques per poder ajudar als tècnics en la seva tasca de formació. «Hem de diferenciar que amb els joves de futbol 7 s”ha d”educar mitjançant el joc i les tècniques de motivació han d”aconseguir ajudar al joves a millorar actituds no hem de canviar la seva personalitat perquè és una etapa molt fràgil. En canvi en el futbol 11, podem remarcar millor al jove però tenint en compte que s”han d”inculcar un codi dins de l”equip que ajudi al grup i després ajudar a motivar als joves un per un», va destacar Javier Clavero. A la sessió van participar en la seva majoria entrenadors del futbol base del CF Mollet UE, però també van assistir d”altres clubs com la UD Lourdes, la UD Miami, el CF Caldes, de la Federació Catlana de Fútbol i de l”AAVV Estació de França. 
 
La Jornada de Motivació és la primera sessió de diferents formacions que es volen oferir als entrenadors del futbol base. «És important que els nostres entrenadors aprenguin el màxim de totes les facetes. La idea d”aquesta jornada és potenciar al motivació però no deixem de banda els valors educatius en l’esport», destaca el coordinador de Futbol 7, Otger Canals. En aquest sentit, el club treballa per oferir diferents sessions formatives d”altres temàtiques.