Vine a la presentació

El CF Mollet UE farà la presentació ofIcial de la temporada 2012/2013 aquest divendres 26 d’octubre al camp municipal del Germans Gonzalvo. El club referent del Vallès Oriental compta per aquesta campanya esportiva amb 38 equips, que són dos més que el curs anterior, i més de 500 esportistes. La presentació s’encetarà a partir de les 20.00 hores de divendres on hi serà present l’alcalde de Mollet, Josep Monràs.

L’acte començarà amb el passadís i presentació de cadascún dels equips. En aquest curs esportiu el CF Mollet UE compta amb 4 conjunts d’escola, 6 prebenjamins, 8 benjamins, 8 alevins, 5 infantils, 3 cadets, 2 juvenils, el primer equip i veterans. “Som un club referent al Vallès Oriental i volem compartir el que som amb tots els aficionats i la família molletana. Tots som una veritable família que volem i desitjem fer present i futur de club, amb un passat força positiu”, destaca el president del CF Mollet UE, Feliu Tura. “Som 38 conjunts que portem el nom de Mollet per tota Catalunya amb orgull, i estem molt contents de que els més de 500 jugadors ho gaudeixin”, valora Tura.

Durant la presentació hi hauran sorpreses i tots els equips es faran la tradicional fotografia de conjunt. A més hi hauran parlaments per part del president del club, Feliu Tura, dels coordinadors -Mario Garcia i Otger Canals-, dos joves futbolistes i l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. La vetllada acabarà amb els ja tradicionals focs d’artifici. Us hi esperem!